Одберете хостинг пакет

 
Small
Medium
Large
Број на домени
1
до 3
до 5
Дисков простор
3 GB
10 GB
30 GB
Месечен сообраќај
100 GB
500 GB
1 TB
Anti-virus/Anti-spam
да
да
да
Неделен бекап
да
да
да
DNS администрација
да
да
да
Webmail пристап
да
да
да
Максимум e-mail адреси
10 x 500MB
30 x 1GB
50 x 1GB
WordPress Toolkit
да
да
да
 
Годишна цена
1,990 ден.
3,990 ден.
5,990 ден.
* цените се во денари и без вклучен 18% ДДВ